Kedves Érdeklődő!

A képzést tartó szakember IREB CPRE nemzetközi minősítéssel rendelkező IT Business Analyst és Certified Product Owner. Számos hazai és külföldi agilis projekt termékfejlesztését vezetve, jelentős tapasztalattal rendelkezik az agilis követelményelemzés terén.

poCertified Product Owner képzési Tematika

 

A kétnapos, átfogó elméleti és gyakorlati tudást adó Product Owner képzési program arra ad adekvát választ, milyen módszerekkel valósítható meg idő- és költséghatékonyan az üzleti rendszerek informatikai fejlesztése, bevonva a folyamat kulcsszereplőit és szoros együttműködésre késztetve őket.

Az informatikai rendszerek fejlesztésekor gyakran tapasztalható kommunikációs zavar és meg nem értés az üzleti kulcsszereplők valamint az informatikai fejlesztő csapat között, mivel mindkét szakmai csoport „más nyelvet” beszél.

Fontos, hogy felépüljön közöttük a „híd” jól képzett agilis szakemberek segítségével, akik mindkét oldal igényeit megértik, majd lefordítják a kritériumokat a másik oldal számára is érthető módon, és a projekt időtartama alatt folyamatosan közvetítenek a gazdasági és informatikai szakemberek között.

A program ezt az alapvető célt tűzi ki maga elé, bevonva az összes kulcsszereplőt.

A résztvevők megismerhetik a Scrum keretrendszert, azon belül a termékfejlesztésért felelős Product Owner feladatkörét, az International Institute of Business Analysis hatékony szoftverfejlesztéshez szükséges, üzleti elemzésre vonatkozó nemzetközi ajánlásait a Business Analysis Body of Knowledge (BABoK) keretrendszerén keresztül, valamint a gyakorlatban már bizonyított „Best Practices” széles spektrumát, mindezt agilis környezetben.


Fókuszban:

A képzés magyar nyelvű, a kapcsolódó szakmai anyagok nyelve angol.

A képzés  vizsgával zárul, amelyet minimum 60 %-ra kell teljesíteni.

Szeretettel várjuk képzésünkön.